Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Thu Sep 14, 2017 11:03 am
Shopmotion


February 2018
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    

Calendar Calendar


InstaForex - Company News

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Jan 31, 2018 11:45 pm

abu85 wrote:SISTEM FOREXCOPY DARI INSTAFOREX?
ForexCopy adalah merupakan sebuah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Syarikat InstaForex yang akan membolehkan anda untuk menduplikasi pesanan/tawaran pedagang yang berjaya walaupun anda berada jauh dari terminal dagangan anda. Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk memilih pedagang dan menetapkan penyalinan automatik aktiviti pedagang yang dipilih. Sebagai alternatif, ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk membuka akaun untuk membolehkan pedagang lain menyalin dagangan daripada anda.

Salah satu kelebihan sistem ForexCopy adalah kebolehpercayaannya. Para pengikut dapat mengawal keadaan sepenuhnya, kerana wang itu kekal di dalam akaunnya. Pelanggan boleh menyesuaikan tetapan dan membatalkan salinan pesanan/tawaran secara manual sekiranya ia berpotensi untuk tidak memberikan menguntungkan. Akaun dan dana sepenuhnya di bawah kawalan pelanggan, yang memastikan bahawa tiada tindakan dapat dilakukan dengan wang tanpa persetujuan pemilik akaun.


aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klien anda sekarang. dan pilih dari 10 manager terbaik yang ada diinstaforex
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by instafx_N9 on Thu Feb 01, 2018 12:20 pm

Keperluan margin untuk beberapa instrumen dagangan akan diubah

Sila ambil perhatian bahawa, sebagai sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


instafx_N9

Posts : 41
Points : 41
Join date : 2016-10-18
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Thu Feb 01, 2018 9:46 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:SISTEM FOREXCOPY DARI INSTAFOREX?
ForexCopy adalah merupakan sebuah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Syarikat InstaForex yang akan membolehkan anda untuk menduplikasi pesanan/tawaran pedagang yang berjaya walaupun anda berada jauh dari terminal dagangan anda. Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk memilih pedagang dan menetapkan penyalinan automatik aktiviti pedagang yang dipilih. Sebagai alternatif, ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk membuka akaun untuk membolehkan pedagang lain menyalin dagangan daripada anda.

Salah satu kelebihan sistem ForexCopy adalah kebolehpercayaannya. Para pengikut dapat mengawal keadaan sepenuhnya, kerana wang itu kekal di dalam akaunnya. Pelanggan boleh menyesuaikan tetapan dan membatalkan salinan pesanan/tawaran secara manual sekiranya ia berpotensi untuk tidak memberikan menguntungkan. Akaun dan dana sepenuhnya di bawah kawalan pelanggan, yang memastikan bahawa tiada tindakan dapat dilakukan dengan wang tanpa persetujuan pemilik akaun.


aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klien anda sekarang. dan pilih dari 10 manager terbaik yang ada diinstaforex

Kena aktifkan dulu ke tuan akaun instaforex utk sertai forexcopy?kena berhubung dgn support online ke utk aktifkan?

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Feb 01, 2018 10:38 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:SISTEM FOREXCOPY DARI INSTAFOREX?
ForexCopy adalah merupakan sebuah perkhidmatan yang ditawarkan oleh Syarikat InstaForex yang akan membolehkan anda untuk menduplikasi pesanan/tawaran pedagang yang berjaya walaupun anda berada jauh dari terminal dagangan anda. Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk memilih pedagang dan menetapkan penyalinan automatik aktiviti pedagang yang dipilih. Sebagai alternatif, ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk membuka akaun untuk membolehkan pedagang lain menyalin dagangan daripada anda.

Salah satu kelebihan sistem ForexCopy adalah kebolehpercayaannya. Para pengikut dapat mengawal keadaan sepenuhnya, kerana wang itu kekal di dalam akaunnya. Pelanggan boleh menyesuaikan tetapan dan membatalkan salinan pesanan/tawaran secara manual sekiranya ia berpotensi untuk tidak memberikan menguntungkan. Akaun dan dana sepenuhnya di bawah kawalan pelanggan, yang memastikan bahawa tiada tindakan dapat dilakukan dengan wang tanpa persetujuan pemilik akaun.


aktifkan instaforex forexcopy di kabinet klien anda sekarang. dan pilih dari 10 manager terbaik yang ada diinstaforex

Kena aktifkan dulu ke tuan akaun instaforex utk sertai forexcopy?kena berhubung dgn support online ke utk aktifkan?

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Feb 01, 2018 11:48 pm

azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Feb 02, 2018 8:32 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

memang sangat mudah nak cuba instaforex forexcopy ... dan trader juga boleh invest dalam instaforex PAMM
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Feb 02, 2018 10:23 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Feb 02, 2018 10:56 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Feb 05, 2018 10:49 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Feb 05, 2018 11:25 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Feb 05, 2018 11:54 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

benar tuan ada 2 cara untuk trader mendapatkan komisen dari subscriber. boleh setkan paling rendah atau tinggi. bergantung kepada manager instaforex forexcopy tersebut
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Feb 06, 2018 11:38 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

untuk aktifkan instaforex forexcopy adalah percuma tapi untuk subcribe manager forexcopy ikut yuran yang dikenakan mereka.
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Feb 06, 2018 11:43 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

untuk aktifkan instaforex forexcopy adalah percuma tapi untuk subcribe manager forexcopy ikut yuran yang dikenakan mereka.

tuan ada tak minimum deposit utk buka akaun forexcopy ini

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Feb 07, 2018 9:44 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

untuk aktifkan instaforex forexcopy adalah percuma tapi untuk subcribe manager forexcopy ikut yuran yang dikenakan mereka.

tuan ada tak minimum deposit utk buka akaun forexcopy ini

tiada jumlah mininum untuk menjadi pamm manager atau pamm trader ini tuan. jangan risau. tanpa deposit pun sudah boleh jadi pamm trader
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Feb 07, 2018 11:28 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

Boleh ke kita set berlainan fee utk trader instaforex yg copy kita?

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Feb 08, 2018 11:18 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

Boleh ke kita set berlainan fee utk trader instaforex yg copy kita?

ada beberapa fees utk forex copy ni

1) commision per trade
2) commission per lot
3) profit sharing
4) daily commission

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Feb 08, 2018 11:22 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

Boleh ke kita set berlainan fee utk trader instaforex yg copy kita?

ada beberapa fees utk forex copy ni

1) commision per trade
2) commission per lot
3) profit sharing
4) daily commission

4 jenis komisen ini akan ditentukan oleh PAMM manager
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Feb 09, 2018 8:15 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

Boleh ke kita set berlainan fee utk trader instaforex yg copy kita?

ada beberapa fees utk forex copy ni

1) commision per trade
2) commission per lot
3) profit sharing
4) daily commission

Jd kita boleh la setkan berbeza ye di forexcopy copy instaforex?contoh akaun follower pertama guna no 1,akaun follower kedua guna fee nombor 2

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Feb 09, 2018 9:58 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:

tuan boleh aktifkan sendiri di kabinat klien tuan. sangat mudah
mudah jer.. klw tuan nak jadi follower pun boleh just follow copy trade trader lain pun menguntungkan jugak

Free ke perkhidmatan forexcopy instaforex ni?

bukan la free tp ada fee utk copy follower...

Kalau kita jd manager forexcopy instaforex boleh ke nk set free?

maksud tuan tiada komisen diterima ker.. sebenarnya ada pilihan samada dari kos upah atau kos dari setiap trade..

Boleh ke kita set berlainan fee utk trader instaforex yg copy kita?

ada beberapa fees utk forex copy ni

1) commision per trade
2) commission per lot
3) profit sharing
4) daily commission

Jd kita boleh la setkan berbeza ye di forexcopy copy instaforex?contoh akaun follower pertama guna no 1,akaun follower kedua guna fee nombor 2

kena pilih antara satu tuan. tak boleh set seperti tuan nyatakan itu.
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Feb 09, 2018 11:22 pm

yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Feb 12, 2018 10:11 pm

abu85 wrote:yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

Komisyen forexcopy dr instaforex terus dpt ke akaun mt4 kita ke tuan?

Michael scotfield

Posts : 55
Points : 55
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Feb 12, 2018 11:13 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

Komisyen forexcopy dr instaforex terus dpt ke akaun mt4 kita ke tuan?

masuk dalam akaun mt4... tuan.. mcm komisen affilate ada remark

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Feb 12, 2018 11:49 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

Komisyen forexcopy dr instaforex terus dpt ke akaun mt4 kita ke tuan?

masuk dalam akaun mt4... tuan.. mcm komisen affilate ada remark

begitu juga dengan instaforex PAMM. bila PAMM investor mengeluarkan investment dia, duit akan dimasukkan ke dalam akaun investor dan selepas itu baru keuntungan akan masuk ke dalam akaun pamm trader. dengan remark di comment
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Feb 13, 2018 10:24 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

Komisyen forexcopy dr instaforex terus dpt ke akaun mt4 kita ke tuan?

komisen akan masih dalam masa 24jam. jangan risau
avatar
azam575

Posts : 70
Points : 72
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Feb 13, 2018 11:40 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:yup antara pilihan itu kita kena pilih salah satu sahaja.. tak boleh set utk follower2 tertentu

Komisyen forexcopy dr instaforex terus dpt ke akaun mt4 kita ke tuan?

komisen akan masih dalam masa 24jam. jangan risau

wau mcm tu bagus la.... tuan ni salah seorang copytrader ker..? ada link utk saya follow tuan

abu85

Posts : 37
Points : 37
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 11 of 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum