Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Thu Sep 14, 2017 11:03 am
Shopmotion


June 2018
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar


InstaForex - Company News

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Feb 26, 2018 11:49 pm

eh betul la tinggal 2 hari lagi utk bulan mac... mcm trading anda 2 bulan tahun 2018 ini..

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Feb 27, 2018 11:46 pm

tahniah instaforex kerana mendapat pengiktirafan copy trade di pameran showfx di singapura baru2 ini

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Feb 27, 2018 11:57 pm

abu85 wrote:tahniah instaforex kerana mendapat pengiktirafan copy trade di pameran showfx di singapura baru2 ini

tahniah juga lepada instaforex kerana berjaya menarik ramai trader hadir ke pameran showfx di singapura tahun lepas
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Feb 28, 2018 7:39 pm

InstaForex Shah Alam wrote:SEBANYAK ENAM PERTANDINGAN PERTENGAHAN INSTAFOREX DISIMPULKAN



Peringkat pertengahan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak dalam finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam kontes seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana mengenai prestasi cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran juruterbang terbaik dalam peringkat lanjut FX-1 Rally. Jika anda merindukan peperangan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap perhimpunan FX-1 terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Marilah kita mengingatkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa peniaga yang boleh membanggakan pengawasan, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam perdagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

InstaForex Great Race 2017
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Sudah selesai! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

setiap trader berpelunag untuk sertai pertandingan instaforex ini dan menjadi juara. jangan lepas kan peluang ini
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Feb 28, 2018 10:56 pm

azam575 wrote:
InstaForex Shah Alam wrote:SEBANYAK ENAM PERTANDINGAN PERTENGAHAN INSTAFOREX DISIMPULKAN



Peringkat pertengahan enam pertandingan InstaForex telah berakhir dan kami bersedia untuk memperkenalkan pemenang! Sekarang mari kita bersorak dalam finalis berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, Great Race, dan Real Scalping. Syarikat kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan ingin peserta lain mendapat skor cemerlang dalam kontes seterusnya.

FX-1 Rally
Tatyana Kondratyeva adalah yang paling berjaya untuk merangkumi jarak keseluruhan dalam peringkat baru-baru ini. Dia mempamerkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan terbaik. Kami mengucapkan tahniah kepada Tatyana mengenai prestasi cemerlang! Kami juga ingin beliau mengesahkan gelaran juruterbang terbaik dalam peringkat lanjut FX-1 Rally. Jika anda merindukan peperangan yang sukar dan ingin merasakan keseronokan perlumbaan - dialu-alukan untuk permulaan tahap perhimpunan FX-1 terdekat. Jangan ragu untuk mendaftar untuk perlumbaan seterusnya yang bermula dari 00:00 16 Februari 2018 hingga 23:59 16 Februari 2018.

One Million Option
Pertandingan yang sangat popular dari InstaForex, One Million Option, menarik banyak peserta di setiap peringkat. Mereka bersedia untuk menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Pedagang dari India Praveen Kumar Lath menunjukkan skor paling mengagumkan dalam peringkat terkini. Harap maklum bahawa pusingan seterusnya kejohanan One Million Option adalah sekitar sudut - dari 19 Februari, 2018 hingga 23 Februari 2018.

Lucky Trader
Tangan yang tegas, minda tangkas, dan fokus pada kejayaan adalah asas skor yang bagus dan kemenangan dalam maraton dua minggu yang disebut Lucky Trader. Jika anda cukup mahir untuk berdagang dengan sempurna semasa dua minggu pertandingan, anda mempunyai peluang yang adil untuk memenangi kejohanan seperti Andrey Chepurnoy. Marilah kita mengingatkan anda bahawa langkah seterusnya Lucky Trader akan berlangsung dari 19 Februari 2018 hingga 2 Mac 2018.

InstaForex Sniper
Peraduan ini dibuat khusus untuk pedagang yang paling tepat dan cepat. Berdasarkan keputusan peringkat terakhir, Alexander Mikhailov meraih hadiah pertama. Pertandingan terdekat akan diadakan dari 19 Februari 2018 sehingga 23 Februari 2018.

Real Scalping
Scalping adalah strategi perdagangan yang agak rumit yang memerlukan perhatian yang teliti. Hanya beberapa peniaga yang boleh membanggakan pengawasan, tumpuan, dan minda tangkas untuk berjaya dalam perdagangan jangka pendek. Ciri-ciri seperti ini diperlukan di atas semua untuk hasil cemerlang dalam scalping. Kali ini, Albert Filimonenkov dapat memanipulasi semua ciri-ciri ini yang membantu dia untuk memastikan kemenangan dalam langkah baru-baru ini. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain, yang kurang berjaya, untuk mengambil bahagian dalam pertandingan seterusnya. Semua orang yang bersedia untuk menguji kemahiran scalping mereka boleh mendaftar untuk kejohanan yang akan bermula pada 5 Mac, 2018 dan berakhir pada 30 Mac, 2018.

InstaForex Great Race 2017
Vasiliy Astafyev memenangi hadiah pertama di peringkat terbaru dari InstaForex Great Race 2017. Sudah selesai! Selain itu, kami gembira untuk mengucapkan tahniah kepada penerima hadiah lain di peringkat pertengahan.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10575.html

setiap trader berpelunag untuk sertai pertandingan instaforex ini dan menjadi juara. jangan lepas kan peluang ini

Betul tuan,sempat lg nk register contest instaforex rally fx

Michael scotfield

Posts : 110
Points : 110
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 01, 2018 12:00 am

paling cepat utk register rally fx ni.. pada 2 mac

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 01, 2018 10:38 pm

brp leverage paling max di instaforex...

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Mar 01, 2018 11:42 pm

abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Mar 02, 2018 4:54 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

Michael scotfield

Posts : 110
Points : 110
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Mar 02, 2018 10:25 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Mar 02, 2018 11:28 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

klw akaun free bonus 1500 usd tu brp leverage instaforex beri

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Mar 05, 2018 10:52 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

Jika modal di mt4 instaforex kembali turun bawah 1k,leverage secara auto akan berubah ke 1 nisbah 1000 ke?

Michael scotfield

Posts : 110
Points : 110
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Mar 05, 2018 11:17 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

klw akaun free bonus 1500 usd tu brp leverage instaforex beri

saya rasa max leverage 1:600 sbb lebih 1k USD akaun tu
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Mar 06, 2018 2:34 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

klw akaun free bonus 1500 usd tu brp leverage instaforex beri

saya rasa max leverage 1:600 sbb lebih 1k USD akaun tu


ok... klw mcm tu leverage still tinggi juga kan Very Happy

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Mar 06, 2018 10:02 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

klw akaun free bonus 1500 usd tu brp leverage instaforex beri

saya rasa max leverage 1:600 sbb lebih 1k USD akaun tu


ok... klw mcm tu leverage still tinggi juga kan Very Happy

tinggu juga la .... kalau margin call abis modal trader. oleh itu pastikan trader menggunakan leverage dengan betul
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Mar 06, 2018 11:47 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:brp leverage paling max di instaforex...

leverage paling tinggi adalah 1:1000 di instaforex tapi ada terma dan syarat kena patuhi

Betul tuan,utk dpt leverage instaforex spt itu kena modal bawah 1000 tak silap sy

betul tuan. apabila modal lebih 1kusd .. leverage akan tukar ke 1:600 secara automatik

klw akaun free bonus 1500 usd tu brp leverage instaforex beri

saya rasa max leverage 1:600 sbb lebih 1k USD akaun tu


ok... klw mcm tu leverage still tinggi juga kan Very Happy

tinggu juga la .... kalau margin call abis modal trader. oleh itu pastikan trader menggunakan leverage dengan betul

jgn over trade sudah klw modal 10 usd.. single entry jer... baru boleh tahan lama

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Insta_instafx on Wed Mar 07, 2018 2:52 pm

Pemenang Pertandingan Instaforex kini diumumkan



Keputusan untuk pertandingan yang terkina telah diumumkan. Kami telah bersedia dengan nama pemenang untuk pertandingan berikut: One Million Option, Instaforex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. Instaforex mengucapkan tahniah kepada pemenang dengan pencapaian yang baik dan berharap peserta lain turut menempa nama masa akan datang. Lambat laun, tuah akan menyebelahi anda!

One Million Option

Pertandingan One Million Option, digemari pedagang, mengumpulkan ramai peserta dari serata tempat. Mereka bertanding merebut gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur mendapat keputusan terbaik. Langkah seterusnya akan bermula pada 12 Mac 2018 hingga 16 Mac 2018.

Instaforex Sniper

Pedangang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam Instaforex Sniper memenangi hadiah utama. Keputusan terbaru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah pemenang. Pertandingan seterusnya akan bermula 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac 2018.

FX-1 Rally

Anna Mylnikova menunjukkan persembahan terbaik dalam FX-1 Rally yang terbaru, seterusnya membuktikan kemahiran berdagang dan reaksi ketajaman dan menjadikan dirinya pemenang pada 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap beliau mengekalkan kejuaran dalam peringkat FX-1 Rally yang seterusnya. Jika anda mencari pertandingan sengit dan bersedia untuk satu perlumbaan yang hebat, sertai FX-1 Rally yang seterusnya! Ada boleh mendaftar dan perlumbaan selepas ini bermula pada 00:00 9 Mac 2018 sehingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader

Jika anda boleh berdagang sempurna untuk dua minggu, anda bole menang pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquito dari Portugal. Beliau telah menunjukkan kemahiran terhebatnya dan keputusan terbaik berbanding ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya untuk peringkat seterusnya! Pertandingan Lucky Trader ini akan diadakan lagi pada 19 Mac 2018 hingga 30 Mac 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka-pendek proses yang agak sukar memerlukan perhatian yang teliti. Kadangkala pedagang kurang perhatian, fokus, dan kecekapan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Victor L Simbar memiliki semua ciri-ciri ini dan menduduki tempat pertama. Instaforex mengucapkan tahniah dan menjemput pedagang lain untuk mencuba pertandingan ini. Sesiapa yang ingin mencuba kemahiran mereka boleh mendaftar Real Scalping dalam laman rasmi Instaforex. Pertandingan Seterusnya bermula 2 April 2018 hingga 27 April 2018.

Ketahui Lanjut tentang pertandingan
Foto dan Komen Peserta
Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

Insta_instafx

Posts : 5
Points : 5
Join date : 2017-12-18

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Mar 07, 2018 7:16 pm

Insta_instafx wrote:Pemenang Pertandingan Instaforex kini diumumkan



Keputusan untuk pertandingan yang terkina telah diumumkan. Kami telah bersedia dengan nama pemenang untuk pertandingan berikut: One Million Option, Instaforex Sniper, Lucky Trader, FX-1 Rally, dan Real Scalping. Instaforex mengucapkan tahniah kepada pemenang dengan pencapaian yang baik dan berharap peserta lain turut menempa nama masa akan datang. Lambat laun, tuah akan menyebelahi anda!

One Million Option

Pertandingan One Million Option, digemari pedagang, mengumpulkan ramai peserta dari serata tempat. Mereka bertanding merebut gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini Victor Pichkur mendapat keputusan terbaik. Langkah seterusnya akan bermula pada 12 Mac 2018 hingga 16 Mac 2018.

Instaforex Sniper

Pedangang terpantas dan paling tepat mengambil bahagian dalam Instaforex Sniper memenangi hadiah utama. Keputusan terbaru ini, Aleksandr Meshcheryakov adalah pemenang. Pertandingan seterusnya akan bermula 12 Mac 2018 dan berakhir pada 16 Mac 2018.

FX-1 Rally

Anna Mylnikova menunjukkan persembahan terbaik dalam FX-1 Rally yang terbaru, seterusnya membuktikan kemahiran berdagang dan reaksi ketajaman dan menjadikan dirinya pemenang pada 8 Mac. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dan berharap beliau mengekalkan kejuaran dalam peringkat FX-1 Rally yang seterusnya. Jika anda mencari pertandingan sengit dan bersedia untuk satu perlumbaan yang hebat, sertai FX-1 Rally yang seterusnya! Ada boleh mendaftar dan perlumbaan selepas ini bermula pada 00:00 9 Mac 2018 sehingga 23:59 9 Mac 2018.

Lucky Trader

Jika anda boleh berdagang sempurna untuk dua minggu, anda bole menang pertandingan Lucky Trader, seperti Joao Antonio Ribeiro Dias Marinho de Mesquito dari Portugal. Beliau telah menunjukkan kemahiran terhebatnya dan keputusan terbaik berbanding ratusan peserta lain. Tahniah kepada pemenang dan semoga berjaya untuk peringkat seterusnya! Pertandingan Lucky Trader ini akan diadakan lagi pada 19 Mac 2018 hingga 30 Mac 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka-pendek proses yang agak sukar memerlukan perhatian yang teliti. Kadangkala pedagang kurang perhatian, fokus, dan kecekapan tindak balas untuk berjaya dalam pertandingan Real Scalping. Victor L Simbar memiliki semua ciri-ciri ini dan menduduki tempat pertama. Instaforex mengucapkan tahniah dan menjemput pedagang lain untuk mencuba pertandingan ini. Sesiapa yang ingin mencuba kemahiran mereka boleh mendaftar Real Scalping dalam laman rasmi Instaforex. Pertandingan Seterusnya bermula 2 April 2018 hingga 27 April 2018.

Ketahui Lanjut tentang pertandingan
Foto dan Komen Peserta
Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10623.html

Tahniah kpd pemenang contest instaforex

Michael scotfield

Posts : 110
Points : 110
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Mar 07, 2018 10:26 pm

fx rally tu pemenang nya wanita...hebat dah trader wanita skrg

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Mar 07, 2018 10:41 pm

abu85 wrote:fx rally tu pemenang nya wanita...hebat dah trader wanita skrg

semua trader layak untuk menang dan sertai semua pertandingan instaforex. jom daftar
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

Post by instafx_N9 on Thu Mar 08, 2018 11:12 am

InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

Kami mengucapkan tahniah kepada semua gadis cantik dan wanita cantik pada Hari Wanita Antarabangsa!
Kami berharap anda baik dan kejayaan kecil yang berjaya, kehangatan keluarga, lelaki setia, dan kebahagiaan sejati! Biarkan setiap hari membawa anda emosi yang gembira, dan perdagangan yang berjaya di pasaran forex, secara khususnya. Pasukan InstaForex menjanjikan untuk menjadi sokongan yang boleh dipercayai untuk anda.
Biarkan hidup anda penuh dengan peristiwa yang menyenangkan dan biarkan semua hasrat dan impian anda menjadi kenyataan. Semoga keyakinan, kepercayaan, dan cinta membimbing hidup anda.
Kami berharap kejayaan, semangat, keseronokan, dan mood vernal selepas musim sejuk yang berpanjangan!
Selamat bercuti, Wahai wanita!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


instafx_N9

Posts : 48
Points : 48
Join date : 2016-10-18
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Mar 08, 2018 10:26 pm

instafx_N9 wrote:InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

Kami mengucapkan tahniah kepada semua gadis cantik dan wanita cantik pada Hari Wanita Antarabangsa!
Kami berharap anda baik dan kejayaan kecil yang berjaya, kehangatan keluarga, lelaki setia, dan kebahagiaan sejati! Biarkan setiap hari membawa anda emosi yang gembira, dan perdagangan yang berjaya di pasaran forex, secara khususnya. Pasukan InstaForex menjanjikan untuk menjadi sokongan yang boleh dipercayai untuk anda.
Biarkan hidup anda penuh dengan peristiwa yang menyenangkan dan biarkan semua hasrat dan impian anda menjadi kenyataan. Semoga keyakinan, kepercayaan, dan cinta membimbing hidup anda.
Kami berharap kejayaan, semangat, keseronokan, dan mood vernal selepas musim sejuk yang berpanjangan!
Selamat bercuti, Wahai wanita!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


selamat hari wanita dari saya instaforex supporter malaysia
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 08, 2018 10:50 pm

azam575 wrote:
instafx_N9 wrote:InstaForex mengucapkan tahniah kepada semua wanita!

Kami mengucapkan tahniah kepada semua gadis cantik dan wanita cantik pada Hari Wanita Antarabangsa!
Kami berharap anda baik dan kejayaan kecil yang berjaya, kehangatan keluarga, lelaki setia, dan kebahagiaan sejati! Biarkan setiap hari membawa anda emosi yang gembira, dan perdagangan yang berjaya di pasaran forex, secara khususnya. Pasukan InstaForex menjanjikan untuk menjadi sokongan yang boleh dipercayai untuk anda.
Biarkan hidup anda penuh dengan peristiwa yang menyenangkan dan biarkan semua hasrat dan impian anda menjadi kenyataan. Semoga keyakinan, kepercayaan, dan cinta membimbing hidup anda.
Kami berharap kejayaan, semangat, keseronokan, dan mood vernal selepas musim sejuk yang berpanjangan!
Selamat bercuti, Wahai wanita!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10633.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


selamat hari wanita dari saya instaforex supporter malaysia

saya ingat support instaforex wanita... dulu ada kan... dinda umie

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Mar 09, 2018 11:25 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:fx rally tu pemenang nya wanita...hebat dah trader wanita skrg

semua trader layak untuk menang dan sertai semua pertandingan instaforex. jom daftar

Masih lg sempat ke tuan utk sertai contest instaforex

Michael scotfield

Posts : 110
Points : 110
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Mar 09, 2018 9:16 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:fx rally tu pemenang nya wanita...hebat dah trader wanita skrg

semua trader layak untuk menang dan sertai semua pertandingan instaforex. jom daftar

Masih lg sempat ke tuan utk sertai contest instaforex

masih sempat lagi . daftar hariini untuk sertai pertandingan minggu hadapan
avatar
azam575

Posts : 155
Points : 157
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 20 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 16 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum