Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 59 on Thu Sep 14, 2017 11:03 am
Shopmotion


July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


InstaForex - Company News

Page 15 of 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Sat Mar 24, 2018 12:05 am

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Mar 26, 2018 6:20 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

Michael scotfield

Posts : 129
Points : 129
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Mon Mar 26, 2018 9:43 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Mar 26, 2018 10:58 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

klw nak senang guna jer indicator stong weak currency

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Mar 27, 2018 10:21 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

klw nak senang guna jer indicator stong weak currency

instaforex ada offer indicator itu ke tuan? ada indicator lain yang di offer instaforex?

saya biasa guna basic indicator dalam berdagang
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Tue Mar 27, 2018 11:56 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

klw nak senang guna jer indicator stong weak currency

instaforex ada offer indicator itu ke tuan? ada indicator lain yang di offer instaforex?

saya biasa guna basic indicator dalam berdagang

klw dalam mt4 insta mmg ada free indicato dari insta sendiri boleh check

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Mar 28, 2018 9:27 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

Michael scotfield

Posts : 129
Points : 129
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Mar 28, 2018 11:16 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 29, 2018 12:14 am

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Insta_instafx on Thu Mar 29, 2018 12:53 pm

Keputusan empat peringkat peraduan dari InstaForex disimpulkan



Pemenang empat pertandingan InstaForex diumumkan. Kali ini, kami bersedia mengumumkan yang terbaik dalam pertandingan berikut: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, dan Lucky Trader. InstaForex mengucapkan tahniah kepada para pemenang dengan keputusan cemerlang dan berharap peserta lain menempa nama mereka dalam pencapaian seterusnya.

One Million Option

One Million Option adalah pertandingan yang sangat popular oleh InstaForex. Setiap langkah mengumpulkan ramai peserta yang merebut anugerah pedagang pilihan terbaik. Berikutan keputusan pertandingan, hasil terbaik ditunjukkan oleh Anatoly Yurevich Shevchenko. Kami ingin mengingatkan anda bahawa One Million Option akan diadakan tidak lama lagi - dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Instaforex Sniper

Pedagang yang paling hebat dan paling cepat bersaing dalam pertandingan InstaForex Sniper. Menurut keputusan peringkat terakhir InstaForex Sniper, Alexander Anatolyevich Nefyodov ternyata menjadi yang terbaik. Peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 6 April 2018.

Lucky Trader

Kecekapan tangan, fikiran tenang, dan fokus pada kejayaan adalah asas untuk kemenangan dan hasil yang sempurna dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Sekiranya anda mampu menghabiskan dua minggu perdagangan dengan sempurna dalam rangka peraduan Lucky Trader, seperti yang dilakukan Alexander Alexander Nikolayevich Remenyuk, anda juga akan mendapat kesempatan untuk menjadi pemenang salah satu tahap. Ingat bahawa peringkat seterusnya peraduan akan diadakan dari 2 April, 2018 hingga 13 April, 2018.

FX-1 Rally

Prestasi terbaik semasa Rally FX-1 ditunjukkan oleh Jalpinkumar V Khira, seorang pedagang dari India, yang mampu menunjukkan kualiti perdagangan dan perlumbaan yang cemerlang. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang dengan prestasi cemerlang dan ingin dia meneruskan reputasi juruterbang terbaik dalam peringkat seterusnya dalam peraduan FX-1 Rally. Jika anda memerlukan pertempuran yang dekat dan anda sudah bersedia untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan yang menakjubkan ke puncak, amat dialu-alukan untuk bermula dengan FX-1 Rally! Anda boleh mendaftar dan menyertai perlumbaan seterusnya yang akan diadakan dari 00:00 6 April 2018 hingga 23:59 6 April 2018

Ketahui Lebih Lanjut Tentang Pertandingan

Komen dan Foto Peserta Akhir

Berita Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10672.html

Insta_instafx

Posts : 6
Points : 6
Join date : 2017-12-18

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Mar 29, 2018 11:20 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

terima kasih atas tips ini tuan. bagaimana tuan membaca graf berkenaan?
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Thu Mar 29, 2018 11:30 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

terima kasih atas tips ini tuan. bagaimana tuan membaca graf berkenaan?

ada dua cara satu teknikal dan satu lagi news utk USD

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Fri Mar 30, 2018 6:53 am

abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

Terima kasih tuan penerangan sgt membantu, utk yg selain usd ada tuan contoh jpy,gbp dpt kita cari di mt4 instaforex?

Michael scotfield

Posts : 129
Points : 129
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Fri Mar 30, 2018 7:12 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

terima kasih atas tips ini tuan. bagaimana tuan membaca graf berkenaan?

ada dua cara satu teknikal dan satu lagi news utk USD

kalau teknikal saya biasa dptkan analisis pakar dari instaforex dan untuk news saya akan rujuk di laman web rasmi instaforex
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Mar 30, 2018 11:57 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

search indice nnt click #usd harap dapat memabntu

terima kasih atas tips ini tuan. bagaimana tuan membaca graf berkenaan?

ada dua cara satu teknikal dan satu lagi news utk USD

kalau teknikal saya biasa dptkan analisis pakar dari instaforex dan untuk news saya akan rujuk di laman web rasmi instaforex

begitu juga saya mmg rujuk di website instaforex jer... info pun mmg mantop

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"

Post by instafx_N9 on Mon Apr 02, 2018 11:29 am

Perubahan pada waktu dagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018 disebabkan Cuti "Easter"



Keutamaan utama kami adalah untuk menyediakan keadaan yang sempurna untuk perdagangan yang mudah dan menguntungkan, oleh itu, kami memaklumkan kepada anda tentang perubahan dalam jadual perdagangan untuk 30.03.2018 dan 02.04.2018.

30.03. - Tiada perdagangan spot untuk semua logam, niaga hadapan, stok, dan indeks.

02.04. - Dagangan dijalankan seperti biasa untuk semua instrumen, kecuali indeks #FTSE, #HSI, dan #DAX. Ini tidak akan tersedia sepanjang hari.

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10684.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


instafx_N9

Posts : 50
Points : 50
Join date : 2016-10-18
Age : 24
Location : negeri sembilan

https://www.instaforex.com/about_us

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Mon Apr 02, 2018 8:46 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:untuk sebarang news mmg kena check kelendar forex factory...

Macam mana nk tgk news ye tuan?kadang berita baik euro pun pair eu turun dimt4 instaforex

berita forex ni unpredictable . jadi trader perlu berhati hati dalam trading

kena tgk jugak usd storng dari pada Eur tu yg jatuh... kena amik2-2 country

Sy rasa sbnrnya mereka yg create news utk lemahkan currecy.contoh euro masa tgh lemah dulu,mcm2 dgn greece bankrup,italy spain. Tp skng tak timbul plak cerita tu.nti euro dh cukup tggi timbul balik isu ni utk lemahkan. Di mt4 instaforex mana sy boleh rujuk utk kekuatan euro shj?

sepetinya di mt4 instaforex ada menyediakan satu instrumen yang boleh melihat kekuatan dan kelemahan sesuatu matawang. tuan dah semak

Boleh tuan bgtau instrumen apa di mt4 instaforex utk lihat kekuatan currency?

tgk pair #usd.. biasa itu la indicator saya guna

Selain dr tu ada ke tuan di mt4 instaforex?

tuan bleh semah sendiri di mt4 di bahagian instrumen di mt4 instaforex

Banyak tuan nk semak satu2 di mt4 instaforex,rasanya beratus forex,stock. Jika tuan bagitahu lebih mudah sy mencari

saya memang biasa semak sendiri semua instrumen yang ditawarkan instaforex. tuan skrol sampai bawah

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

Michael scotfield

Posts : 129
Points : 129
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Mon Apr 02, 2018 11:10 pm

Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Tue Apr 03, 2018 9:32 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

kita boleh add instrumens yang kita nak kemudian perlu buka satu persatu pair yang kita nak lihat chartnya. dan hanya basic indicator sahaja yang ada
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Apr 04, 2018 12:23 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

kita boleh add instrumens yang kita nak kemudian perlu buka satu persatu pair yang kita nak lihat chartnya. dan hanya basic indicator sahaja yang ada

betul tu tuan klw guna destop atau laptop... boleh install custom indicator

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Michael scotfield on Wed Apr 04, 2018 9:41 am

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

Sy cari utk lihat kekuatan currency,spt yg tuan azam bgtau kna skroll semua pair.sy gunakan mt4 instaforex jenis android bagaimana nk skroll semua pair

Michael scotfield

Posts : 129
Points : 129
Join date : 2017-11-02

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Wed Apr 04, 2018 11:32 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

Sy cari utk lihat kekuatan currency,spt yg tuan azam bgtau kna skroll semua pair.sy gunakan mt4 instaforex jenis android bagaimana nk skroll semua pair

better tuan cari currency meter ada yg free dan berbayar...

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Wed Apr 04, 2018 11:55 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

Sy cari utk lihat kekuatan currency,spt yg tuan azam bgtau kna skroll semua pair.sy gunakan mt4 instaforex jenis android bagaimana nk skroll semua pair

kena tambahkan dulu semua pair secara manual di mt4 android. dan hanya boleh buka 1 chart pada 1 masa berbanding di mt4 desktop
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on Thu Apr 05, 2018 9:14 pm

abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

Sy cari utk lihat kekuatan currency,spt yg tuan azam bgtau kna skroll semua pair.sy gunakan mt4 instaforex jenis android bagaimana nk skroll semua pair

better tuan cari currency meter ada yg free dan berbayar...

memang ad ayang percuma tuan. google saja . tapi rasanya instaforex ada usd index dan index instrumen yang lain .
avatar
azam575

Posts : 172
Points : 174
Join date : 2017-10-30

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by abu85 on Fri Apr 06, 2018 12:21 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
Michael scotfield wrote:

Sy trade guna mt4 instaforex android tuan, jadi kena add satu2.ada beratus jenis.

yer kena add satu2... tp tuan mmg trade semua pair ker...??

Sy cari utk lihat kekuatan currency,spt yg tuan azam bgtau kna skroll semua pair.sy gunakan mt4 instaforex jenis android bagaimana nk skroll semua pair

better tuan cari currency meter ada yg free dan berbayar...

memang ad ayang percuma tuan. google saja . tapi rasanya instaforex ada usd index dan index instrumen yang lain .

utk currency meter utk basic ada beberapa pair sahaja..

jadi utk berbayar dengan filter dan tambahan indicator itu lebih tepat

abu85

Posts : 80
Points : 80
Join date : 2017-12-12

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum